T: +386 (0) 2 330 44 30|info@druga.si

POLETNA ŠOLA Academia Aestiva Internationalis

maj 2018

20maj(maj 20)7:3402jun(jun 2)7:34POLETNA ŠOLA Academia Aestiva Internationalis

Podrobnosti dogodka

Fakulteta za družbene vede Univerze v Ljubljani skupaj s študentsko organizacijo za mednarodne odnose Globallis organizira poletno šolo Academia Aestiva Internationalis, tokrat z naslovom “Populizem”.

Poletna šola bo potekala med 30. junijem in 7. julijem 2018 v Ljubljani. K prijavam vabimo mlade, prostovoljce in aktiviste, stare med 18 in 30 let.

Prijave se ponovno odprejo 16. maja 2018.

Academia Aestiva Internationalis bo vključevala obravnavo populizma iz političnega, gospodarskega in novinarskega vidika ter vidika mednarodnega prava in človekovih pravic na omenjen pojav. Udeleženci poletne šole bodo fenomen populizma natančno raziskali s pomočjo strokovnjakov, ki že več let raziskujejo pojav populizma, ali pa so ga doživeli na lastni koži.

Udeleženci bodo deležni interaktivnih predavanj, sodelovanj na delavnicah in živahnih razpravah, katere bodo izvedene s strani strokovnjakov z bogatim strokovnim znanjem na njihovem področju dela in raziskav. Na poletni šoli obstaja možnost pridobitve 4 kreditnih točk (ECTS).

K prijavi vabimo dijake, študente, mlade prostovoljce in aktiviste. Rok prijave je 1. junij 2018, število udeležencev pa je omejeno.

Več informacij lahko najdete na naši spletni strani: https://www.academia-aestiva-internationalis.si

Vljudno vabljeni k prijavi in širjenju besede o Academia Aestiva Internationalis prek svojih kanalov.

Maša Mikić,

izvršna direktorica Academia Aestiva Internationalis

več

Ura

Maj 20 (Nedelja) 7:34 - Junij 2 (Sobota) 7:34

Go to Top