T: +386 (0) 2 330 44 30|info@druga.si

POMLAD NA DRUGI // potopisno predavanje našega profesorja Viljema Podgorška: Preko Katarja v Indonezijo

april 2018

10apr(apr 10)19:0316(apr 16)19:03POMLAD NA DRUGI // potopisno predavanje našega profesorja Viljema Podgorška: Preko Katarja v Indonezijo

Podrobnosti dogodka

Vabljeni na potopisno predavanje našega profesorja Viljema Podgorška

Preko Katarja v Indonezijo v ponedeljek, 16. 4. 2018
Prof. Podgoršek je zapisal:
“Omenjeno potovanje predstavlja mojo dvajseto popotniško turo preko meja Evrope v širni svet. Večkrat mi kdo omeni, da sem sedaj že videl vse kar je zanimivo v svetu. Sam ugotavljam ravno nasprotno, saj se s vsakim potovanjem širijo obzorja še ne poznanega.
Tudi če bi vsa potovanja opravil v prostrani arhipelag več tisoč otokov Indonezije, bi še vedno ostajale sive lise nepoznanih območij. V resnici sem deželo obiskal prvič, saj se mi je med popotniškimi cilji spretno izmikala skoraj dve desetletji.
Vsak otok je svet za sebe, bolje povedano se na nekaterih otokih stikajo svetovi različnih ljudstev, kultur, religij, običajev ter čarobnih pokrajin. Nekaj od tega sem zabeležil v popotniški dnevnik ter skozi objektiv fotoaparata, ter bom poizkušal posredovati vsem ljubiteljem popotniških potopisov. Sprehodili se bomo preko Jave na Sulavesi in zaključili na turistično najbolj prepoznavnem Baliju.”

več

Ura

10 (Torek) 19:03 - 16 (Ponedeljek) 19:03

Go to Top