T: +386 (0) 2 330 44 30|info@druga.si

Natečaj društva SiNAPSA Možgani 2049

januar 2018

28jan(jan 28)19:1115feb(feb 15)19:11Natečaj društva SiNAPSA Možgani 2049

Podrobnosti dogodka

Natečaj društva SiNAPSA

v okviru tradicionalnega Tedna možganov,  v organizaciji slovenskega društva za nevroznanost SiNAPSA, poteka natečaj z naslovom Možgani 2049.

 

Letos se natečaj spogleduje s temo futurizma – kaj nam bo prinesla prihodnost? Bomo kmalu lahko potovali z enega na drug konec planeta v nekaj minutah?  Nam bo hišni robot pripravil kosilo in nam izbral obleke? Bomo sploh še hodili v šolo in službo, ali pa bomo delo opravljali preprosto preko spleta? In kaj bo to pomenilo za naše možgane?

Osredotočite se torej na možgane – na njihovo delovanje, izgled, ali pa širšo funkcijo v družbi prihodnosti. Bodite drzni in razmišljajte drugače, želimo videti čim več izdelkov, ki nas bodo presunili  s svojo izvirnostjo in nam odprli oči z razmišljanjem izven ustaljenih okvirjev.  Razprite krila literarne, likovne, glasbene, fotografske, video….ustvarjalnosti!

Izdelke pošljite do 15. 2. 2018 na naslov:

Inštitut za patološko fiziologijo

(Sinapsin natečaj)

Zaloška 4

1000 Ljubljana

Izdelki morajo biti opremljeni s podatki avtorja (ime in primek, starost, šola in razred, naslov šole in kontaktni e-poštni naslov mentorja). Zaželeno je, da nam spremni list posredujete tudi v e-poštni obliki. Če je izdelek mogoče poslati v elektronski obliki, ga lahko pošljete preko elektronske pošte na naslov natecaj@sinapsa.org, kjer prav tako navedete zahtevane podatke.

Veselimo se sodelovanja z vami in vam želimo čimveč kreativnih idej!

Vaša SiNAPSA

več

Ura

Januar 28 (Nedelja) 19:11 - Februar 15 (četrtek) 19:11

Go to Top