T: +386 (0) 2 330 44 30|info@druga.si

Postani prostovoljec ART KAMPA

maj 2022

19maj(maj 19)11:0017jun(jun 17)11:00Postani prostovoljec ART KAMPA

Podrobnosti dogodka

Si želiš postati del zgodbe ART KAMPA 2022, Zelenega festivala ustvarjalnosti za družine in otroke vseh starosti? Postani naš prostovoljec, prostovoljka!

Ob svojem 15. rojstnem dnevu nas Art kamp na prenovljeni promenadi, tratah in poteh Mestnega parka Maribor, od 24. junija do 2. julija, vsak dan med 9. in 20. uro, pogosti s kulturo, z umetnostjo, z znanostjo, s športom, z rekreacijo in zabavo.

Art kamp je velika družina, v kateri sodeluje okoli 500 mentorjev, sodelavcev in prostovoljcev. Skupaj rastemo, cvetimo in se radostimo. Pri izvedbi programov so nam v veliko pomoč posamezniki, ki se vključujejo s prostovoljskim delom, zato vabimo, da se na poziv odzovete vsi, ki bi si želeli postati prostovoljci in prostovoljke na festivalu Art kamp!

Področja, kjer boste lahko nabirali neprecenljive izkušnje, se med seboj razlikujejo, tako po naravi dela kot po delovnem času. Posameznik bo delal v enem od sklopov, zaželeno ves čas festivala ali vsaj 5 dni. Opise sklopov najdete tukaj: https://www.marsmaribor.org/wp-content/uploads/2022/05/OPIS-SKLOPOV-AK-2022.pdf.

Pred pričetkom prostovoljskega dela vas vabimo na izobraževanje za prostovoljce, ki bo potekalo v petek, 17. 6., med 17. in 19.30 in v soboto, 18. 6, med 10. in 12.30, v mestnem parku. V prijavnici izberite termin, ki vam bolj ustreza, za vse, ki pa vam ne bi ustrezal nobeden od datumov, pa se bomo dogovorili individualno, v kolikor bo to potrebno.

Udeležili se boste tudi praktičnih priprav na prostovoljsko delo v tednu pred festivalom (20.–23. junij), kjer bomo skupaj pripravljali scenografijo festivala. Udeležba na izobraževanju in v enem izmed terminov praktičnih priprav je obvezna in pogoj za sodelovanje na festivalu, saj se bomo na tak način spoznali in uskladili naša pričakovanja za skupno delo.

Prostovoljstvo na festivalu poteka pod okriljem Zavoda MARS Maribor. Pred pričetkom festivala bomo sklenili dogovor o prostovoljskem delu, po zaključku pa boste prejeli potrdilo o prostovoljskem delu na festivalu Art kamp, kar je za mnoge odlična delovna referenca. Potnih stroškov vam, žal, ne bomo mogli povrniti. Pogoj za opravljanje prostovoljskega dela v Art kampu je starost vsaj 15 let.

Prijavite se lahko do 17. 6., s prijavnico https://forms.gle/uqVgyVqtoo334naz9.

Za vsa morebitna vprašanja in informacije smo vam na voljo. Kontaktirate lahko koordinatorico prostovoljk in prostovoljcev, Tanjo Veber, na telefonski številki 031 257 508 ali elektronskem naslovu tanja.veber@gmail.com.

Veselimo se srečanja z vami, sodelovanja in nepozabnih doživetij!

V imenu Zavoda MARS Maribor

Tanja Veber

več

Ura

Maj 19 (četrtek) 11:00 - Junij 17 (Petek) 11:00

Go to Top