T: +386 (0) 2 330 44 30|info@druga.si

Science Hack Day

september 2016

25sep(sep 25)1:0016okt(okt 16)1:00Science Hack Day

Podrobnosti dogodka

Science Hack Day 
Te zanima znanost in bi jo v praksi uporabil na zanimiv način? Pridi na prvi Science Hack Day v Sloveniji!
To je dogodek, ki z namenom kratkega a intenzivnega sodelovanja, ustvarjanja in izdelovanja zanimivih reči na eno mesto pripelje najrazličnejše navdušence in zanesenjake s področja znanosti. V 24 urah poskusi v multidisciplinarni ekipi najti rešitev problema, ki mogoče ni najbolj elegantna, je pa zagotovo ustvarjalna. Skupaj lahko ustvarite spletno aplikacijo, družabno igro, mini robota, kompleksno analizo podatkov, preprost senzor, pametno oblačilo ali pa kaj čisto drugega.
Science Hack Day bo potekal 15. in 16. oktobra, na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani. Namenjen je vsem, študentom in zaposlenim, znanstvenikom in tistim, ki se bodo z znanostjo srečali prvič. Pokazati želimo, da je znanost nekaj dostopnega in zanimivega. Da boste ideje lahko realizirali kar se da dobro, boste lahko na fakulteti tudi prenočili, med ustvarjanjem pa se boste lahko tudi osvežili in okrepčali. Dogodek je brezplačen, zato ste dobrodošli vsi, ki bi se želeli preizkusiti v znanosti ali poskusiti nekaj novega.
Na dogodek se že lahko prijavite. Več informacij o prijavah in dogodku je na voljo na https://ljubljana.sciencehackday.org in na tadej@sciencehackday.org.

več

Ura

September 25 (Nedelja) 1:00 - Oktober 16 (Nedelja) 1:00

Go to Top