T: +386 (0) 2 330 44 30|info@druga.si

Sodeluj na fotografskem natečaju FOTOZGODBA NAŠE SOSESKE

september 2016

05sep(sep 5)1:0031okt(okt 31)1:00Sodeluj na fotografskem natečaju FOTOZGODBA NAŠE SOSESKE

Podrobnosti dogodka

5. september – 31. oktober 2016
Sodeluj na fotografskem natečaju FOTOZGODBA NAŠE SOSESKE
Humana mesta: izzivanje merila mesta

 

Vabljeni ste, da v fotografski objektiv ali v objektiv pametnega telefona ujamete podobo iz vaših/naših velikih stanovanjskih sosesk, saj bomo tako ustvarili skupni foto album oziroma tematsko zbirko fotografij današnjega stanja sosesk v Sloveniji in drugod.

Fotografije s podnapisi oddajte na internetni strani humancities.uirs.si, kjer se registrirate in za vsako fotografijo izberete eno od petih kategorij:
a.) najprijetnejši prostor moje soseske
b.) poklici v moji soseski
c.) moj sosed
d.) meje moje soseske
e.) skupne vrednote moje soseske

 

Fotonatečaj je odprt od 5. septembra do 31. oktobra 2016.

 

Mednarodna režija bo za vsako kategorijo izbrala tri fotografije, ki bodo natisnjene kot razglednice s predstavitvijo avtorjevega pogleda na sosesko. Predstavljene bodo ob zaprtju razstave Soseske in ulice v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje (MAO) ter spomladi 2017 na potujoči razstavi v okviru projekta Humana mesta.

 

Natečaj organizira Urbanistični inštitut Republike Slovenije (UIRS) v okviru mednarodnega projekta Humana mesta: izzivanje merila mesta (Ustvarjalna Evropa 2014–2020) in v sodelovanju z Muzejem za arhitekturo in oblikovanje (MAO) ter lokalno iniciativo Skupaj na ploščad!.

 

   

več

Ura

September 5 (Ponedeljek) 1:00 - Oktober 31 (Ponedeljek) 1:00

Go to Top